Taival Minuuteen - naisten minäretriitti

28.-29.5.2022 Evolla

*|END:WEB_VIDEO|*

Taival Minuuteen on yhden yön minivaellus Evon luonnossa. Retkivauhti on rauhallinen, eikä vaadi kovaa kuntoa - riittää, että olet kävelykuntoinen. Noin 10 kilometrin matkan aikana pysähdellään useamman kerran nauttimaan luonnon hiljaisuudesta, tarkastelemaan omaa itseä ja elämää erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien avulla sekä syömään retkieväitä. 

Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa retkeilyosaamista eikä kummoisia retkeilyvarusteita: makuupussi ja -alusta, ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät sekä iso reppu tai rinkka ovat tärkeimmät varusteesi. Mikäli sinulla ei ole tarvittavia välineitä, autamme sinua löytämään lainavälineet, jotta retki ei jää siitä kiinni.

Vaelluksella yövytään ainutlaatuisessa kahden laavun muodostamassa, tulisijalla lämmitettävässä "mökissä". Halutessasi voit yöpyä myös omassa teltassa. Vaellus alkaa ensimmäisenä päivänä Evolla klo 10 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12. 


 

Miltä kuulostaisi opastettu matka minuuteen, luonnon rauhan keskellä? 

Taival Minuuteen tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tutkimusmatkan omaan itseesi. Minäretriitin aikana löydät yhteyden oman sisimpäsi kanssa ja alat paremmin ymmärtää, kuka olet ja mitä elämältäsi haluat. 

Oppainasi toimii kaksi kokenutta eränkävijää, rautaista hyvinvointialan ammattilaista, joiden kummankin rinkka on täynnä elämäniloa, asennetta ja tahdonvoimaa. Vahvoista persoonoistaan huolimatta nämä naiset tietävät, että rohkeutta on osata olla myös heikko ja paljastaa oma sisimpänsä.

Anu ja Saila haluavat omalla aidolla olemuksellaan rohkaista ja kannustaa sinuakin olemaan juuri se, kuka olet. Iloa ja energiaa pursuavat eräjormat saavat sinutkin heittäytymään ja päästämään irti arjen kontrollista.

Istut rinkan kanssa kannon nokassa, höyryävä kuksa kädessäsi. Suljet silmäsi ja annat hengityksesi virrata vapaasti. Metsä tuoksuu nenässäsi. Kuulet puron solinan, linnun laulun ja tuulen suhinan. Tiedät olevasi juuri siinä hetkessä, missä kuuluukin. Kauneus ja hyvä olo laskeutuvat sisääsi. Sukellat itseesi, potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja löydät juuri sen rohkean, ihanan ihmisen, joka jo olet.

Onko ajatuksissasi ollut vaellus luonnossa? Haluaisit nauttia luonnon rauhasta ja tarpoa pitkin polkuja, nukahtaa iltatuulen huminaan ja herätä lintujen lauluun, istua nuotiolla tulenlieskoja tuijotellen...

Taival Minuuteen on hyvinvointivaellus, jonka aikana vahvistat myös retkeilytaitojasi, jotta pärjäät tulevaisuudessa omillakin taipaleillasi

Vaeltaminen luonnossa tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja itsensä haastamista sekä hiljentymistä ja rauhoittumista. Vaeltaja on jatkuvasti luontoäidin armoilla, riisuttuna kaikista arkielämän rooleista ja kiiltokuvista. Luonnossa liikkuessa yksinkertainen on kaunista ja elämän arvot alkavat näyttäytyä aidossa valossa. 

Milloin oletkaan viimeksi oikeasti pysähtynyt kysymään itseltäsi: Mitä minulle kuuluu? Milloin viimeksi olet kuunnellut kehosi viestejä? Milloin olet pohtinut, mitä oikeasti elämältäsi haluat?

Hektisessä arjessa oma itse jää helposti kaiken muun jalkoihin. Kiireen keskellä emme ehdi kuulla, mitä sisin haluaisi sanoa, mitä sydän viestiä ja mitä keho ilmaista. Ilman tietoista läsnäoloa jäämme arjen oravanpyörän vangeiksi ja pyörimme samaa rataa päivästä toiseen.

Luonnolla on äärettömän vahva rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus. Jo pelkkä metsässä kävely vähentää stressiä ja saa aistit heräämään tähän hetkeen. Luonto myös muistuttaa meitä siitä, miten pieniä loppu viimein olemmekaan luontoäidin helmassa. Kaikessa pienuudessasi olet kuitenkin juuri sinä, ainutlaatuinen sinä, joka voi löytää oman suuruutensa ja potentiaalinsa.

Rohkenetko katsoa itseäsi hyväksyvästi? Annatko luonnon herättää sinussa todellisen sisimpäsi, aidon minäsi - seikkailijan!

Matkamme johdattaa sinut ratkaisukeskeisin valmennusmetodein kohti uusia ajatusmalleja: haastamaan pinttyneitä ja rajoittavia uskomuksiasi, kohtaamaan pelkojasi, löytämään sisäisiä voimavarojasi ja luomaan itsellesi omannäköistä elämää. 

Tuli tanssii nuotiossa omaa vapaata tanssiaan – sitä ei pidättele mikään. Sen liekit kipuavat kohti korkeuksia lämmittäen samalla ympärillä istuvia elämänkulkijoita. Pitelet kädessäsi paperilappua, johon olet kirjoittanut sanat ”Luovun näistä”. Suljet silmäsi ja annat mieleesi tulevien, elämääsi jarruttavien, estävien tai kuormittavien asioiden siirtyä kynän kautta paperille. Taitat paperin ja heität sen nuotioon liekkien syleilyyn. Lopuksi sujautat taskuusi toisen lapun täynnä unelmia ja tavoitteita...

Retki-info

Hinta 179 € / hlö (sis. alv. 24%)
Hinta sisältää valmennuksen ja retkeilyopastuksen, ruuanlaittovälineet, kahvit ja teet sekä veden yöpymispaikalla. Muut varusteet jokainen hankkii itse ohjeistuksen avulla. Saat meiltä valmiin varustelistan ja tarkemman infopaketin retkestä.


Hintaan ei sisälly tapaturmavakuutusta, vaan jokainen huolehtii itse vakuutuksestaan.

Varausmaksu 50€. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa alle 1 kuukautta ennen taivalta. Paikkansa voi luovuttaa toiselle. Mikäli taival peruuntuu järjestäjän toimesta (esim. koronarajoitukset, ryhmäkoko ei täyty), varausmaksu palautetaan.

Taival Minuuteen varausmaksu ja loppumaksu maksetaan maksulinkin kautta. Varausmaksu maksetaan kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta ja loppuosa vasta retken toteutumisen varmistuttua.

Mukaan taipaleelle mahtuu enintään 10 henkilöä. Taival Minuuteen järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.


Taipaleen järjestelyissä huomioidaan sen hetkinen koronatilanne.


Viikkoa ennen vaellusta, 22.5. klo 17-18.30 pidetään ryhmän kesken etätapaaminen, jossa varmistetaan, että kaikilla on kaikki kunnossa vaellusta varten. Tapaamisessa saat myös ennakkotehtävät, joilla pääset aloittamaan valmistautumisen matkalle itseesi.

Mikäli Sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä info@elamankulkijat.fi

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.