Taival Minuuteen

Istut rinkan kanssa kannon nokassa, höyryävä kuksa kädessäsi. Suljet silmäsi ja annat hengityksesi virrata vapaasti. Metsä tuoksuu nenässäsi. Kuulet puron solinan, linnun laulun ja tuulen suhinan. Tiedät olevasi juuri siinä hetkessä, missä kuuluukin. Kauneus ja hyvä olo laskeutuvat sisääsi. Sukellat itseesi, potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja löydät juuri sen rohkean, ihanan ihmisen, joka jo olet.

Onko ajatuksissasi ollut vaellus luonnossa? Haluaisit nauttia luonnon rauhasta ja tarpoa pitkin polkuja, nukahtaa iltatuulen huminaan ja herätä lintujen lauluun, istua nuotiolla tulenlieskoja tuijotellen...

Taival Minuuteen on hyvinvointivaellus, jonka aikana vahvistat erätaitojasi, jotta pärjäät tulevaisuudessa omillakin vaelluksillasi. 

Vaeltaminen luonnossa tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja itsensä haastamista sekä hiljentymistä ja rauhoittumista. Vaeltaja on jatkuvasti luontoäidin armoilla, riisuttuna kaikista arkielämän rooleista ja kiiltokuvista. Luonnossa liikkuessa yksinkertainen on kaunista ja elämän arvot alkavat näyttäytyä aidossa valossa. 

Miltä kuulostaisi opastettu matka minuuteen, luonnon rauhan keskellä? 

Taival Minuuteen tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tutkimusmatkan omaan itseesi. Vaelluksen aikana löydät yhteyden oman sisimpäsi kanssa ja alat paremmin ymmärtää, kuka olet ja mitä elämältäsi haluat. 

Oppainasi toimii kaksi kokenutta eränkävijää, rautaista hyvinvointialan ammattilaista, joiden kummankin rinkka on täynnä elämäniloa, asennetta ja tahdonvoimaa. Vahvoista persoonoistaan huolimatta nämä naiset tietävät, että rohkeutta on osata olla myös heikko ja paljastaa oma sisimpänsä.

Anu ja Saila haluavat omalla aidolla olemuksellaan rohkaista ja kannustaa sinuakin olemaan juuri se, kuka olet. Iloa ja energiaa pursuavat eräjormat saavat sinutkin heittäytymään ja päästämään irti arjen kontrollista.

Milloin oletkaan viimeksi oikeasti pysähtynyt kysymään itseltäsi: Mitä minulle kuuluu? Milloin viimeksi olet kuunnellut kehosi viestejä? Milloin olet pohtinut, mitä oikeasti elämältäsi haluat?

Hektisessä arjessa oma itse jää helposti kaiken muun jalkoihin. Kiireen keskellä emme ehdi kuulla, mitä sisin haluaisi sanoa, mitä sydän viestiä ja mitä keho ilmaista. Ilman tietoista läsnäoloa jäämme arjen oravanpyörän vangeiksi ja pyörimme samaa rataa päivästä toiseen.

Luonnolla on äärettömän vahva rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus. Jo pelkkä metsässä kävely vähentää stressiä ja saa aistit heräämään tähän hetkeen. Luonto myös muistuttaa meitä siitä, miten pieniä loppu viimein olemmekaan luontoäidin helmassa. Kaikessa pienuudessasi olet kuitenkin juuri sinä, ainutlaatuinen sinä, joka voi löytää oman suuruutensa ja potentiaalinsa.

Rohkenetko katsoa itseäsi hyväksyvästi? Annatko luonnon herättää sinussa todellisen sisimpäsi, aidon minäsi - seikkailijan!

Matkamme johdattaa sinut ratkaisukeskeisin valmennusmetodein kohti uusia ajatusmalleja: haastamaan pinttyneitä ja rajoittavia uskomuksiasi, kohtaamaan pelkojasi, löytämään sisäisiä voimavarojasi ja luomaan itsellesi omannäköistä elämää. 

Tuli tanssii nuotiossa omaa vapaata tanssiaan – sitä ei pidättele mikään. Sen liekit kipuavat kohti korkeuksia lämmittäen samalla ympärillä istuvia elämänkulkijoita. Pitelet kädessäsi paperilappua, johon olet kirjoittanut sanat ”Luovun näistä”. Suljet silmäsi ja annat mieleesi tulevien, elämääsi jarruttavien, estävien tai kuormittavien asioiden siirtyä kynän kautta paperille. Taitat paperin ja heität sen nuotioon liekkien syleilyyn. Lopuksi sujautat taskuusi toisen lapun täynnä unelmia ja tavoitteita...

Taival Minuuteen -vaellukset järjestetään Evolla. Yhden yön vaelluksella yövytään ainutlaatuisessa kahden laavun muodostamassa "mökissä". Halutessasi voit yöpyä myös teltassa. Vaellus alkaa ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyy seuraavana päivänä klo 14.

Hinta 149 € / hlö (sis. alv. 24%)
Hinta sisältää valmennuksen ja retkeilyopastuksen, ruuanlaittovälineet, kahvit ja teet sekä veden yöpymispaikalla. Muut varusteet jokainen hankkii itse ohjeistuksen avulla. 
Hintaan ei sisälly tapaturmavakuutusta, vaan jokainen huolehtii itse vakuutuksestaan.
Varausmaksu 50€. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa alle 1 kuukautta ennen taivalta. Paikkansa voi luovuttaa toiselle. Mikäli taival peruuntuu järjestäjän toimesta (esim. koronarajoitukset, ryhmäkoko ei täyty), varausmaksu palautetaan.

Vaellus ei vaadi kovaa kuntoa, vaan riittää, että olet kävelykuntoinen. Sinulla ei myöskään tarvitse olla aiempaa retkeilyosaamista eikä kummoisia retkeilyvarusteita: makuupussi ja -alusta sekä ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät ovat tärkeimmät varusteesi.

Taipaleen järjestelyissä huomioidaan sen hetkinen koronatilanne.


2 viikkoa ennen vaellusta pidetään ryhmän kesken etätapaaminen, jossa varmistetaan, että kaikilla on kaikki kunnossa vaellusta varten.

Mikäli Sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä info@elamankulkijat.fi

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.
Seuraavan TaivalMinuuteen-hyvinvointivaelluksen ajankohta tarkentuu myöhemmin. Seuraamalla Ajankohtaista-sivua saat tiedon ajoissa.
Muista, että voitte varata retken myös omalle porukallenne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan teille oma Taival.