TaivalMinuuteen


Keho&Mieli
Naisten oma hyvinvointimatka, joka liikuttaa sekä kehoa että mieltä!
Milloin oletkaan viimeksi oikeasti pysähtynyt kysymään itseltäsi: Mitä minulle kuuluu? Milloin olet pohtinut, mitä oikeasti elämältäsi haluat?

Hektisessä arjessa oma itse jää helposti kaiken muun jalkoihin. Kiireen keskellä emme ehdi kuulla, mitä sisin haluaisi sanoa, mitä sydän viestiä ja mitä keho ilmaista. Ilman tietoista läsnäoloa jäämme arjen oravanpyörän vangeiksi ja pyörimme samaa rataa päivästä toiseen.

Luonnolla on äärettömän vahva rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus. Jo pelkkä metsässä kävely vähentää stressiä ja saa aistit heräämään tähän hetkeen. Luonto myös muistuttaa meitä siitä, miten pieniä loppu viimein olemmekaan luontoäidin helmassa. Kaikessa pienuudessasi olet kuitenkin juuri sinä, ainutlaatuinen sinä, joka voi löytää oman suuruutensa ja potentiaalinsa.
Oletko muistanut kuunnella kehosi viestejä? Oletko huoltanut mielesi temppeliä, kehoasi?

Keho ja mieli toimivat saumattomasti yhteistyössä. Hyvinvoiva keho tukee mielen hyvinvointia ja päinvastoin.

TaivalMinuuteen Keho&Mieli sisältää mentaalivalmennuksen lisäksi myös liikuntaa, joka sekä haastaa että hellii kehoasi. Hoitamalla kehoasi vahvistat samalla myös mieltäsi!

Liikunnalliset harjoitteet sopivat kaikenkuntoisille, ja ammattitaitoiset valmentajat räätälöivät harjoitteita tarvittaessa sinulle yksilöllisesti.
Rohkenetko katsoa itseäsi hyväksyvästi? Annatko luonnon herättää sinussa todellisen sisimpäsi, aidon minäsi - seikkailijan!

TaivalMinuuteen johdattaa sinut ratkaisukeskeisin valmennusmetodein kohti uusia ajatusmalleja: haastamaan pinttyneitä ja rajoittavia uskomuksiasi, kohtaamaan pelkojasi, löytämään sisäisiä voimavarojasi ja luomaan itsellesi omannäköistä elämää.
Istut nuotion loimussa, höyryävä kuksa kädessäsi. Suljet silmäsi ja annat hengityksesi virrata vapaasti. Ympäröivä hiljaisuus rauhoittaa mielesi ja tunnet olosi rentoutuneeksi. Tiedät olevasi juuri siinä hetkessä, missä kuuluukin. Kauneus ja hyvä olo laskeutuvat sisääsi. Sukellat itseesi, potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja löydät juuri sen rohkean, ihanan ihmisen, joka jo olet.
Tutkimusmatka itseen

TaivalMinuuteen tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tutkimusmatkan omaan itseesi. Valmennuksen aikana löydät yhteyden oman sisimpäsi kanssa ja alat paremmin ymmärtää, kuka olet ja mitä elämältäsi haluat.

Oppainasi toimii kaksi rautaista hyvinvointialan ammattilaista, joiden kummankin rinkka on täynnä elämäniloa, asennetta ja tahdonvoimaa. Vahvoista persoonoistaan huolimatta nämä naiset tietävät, että rohkeutta on osata olla myös heikko ja paljastaa oma sisimpänsä.

Anu ja Saila haluavat omalla aidolla olemuksellaan rohkaista ja kannustaa sinuakin olemaan juuri se, kuka olet. Iloa ja energiaa pursuavat ikiliikkujat ja eräjormat saavat sinutkin heittäytymään ja päästämään irti arjen kontrollista.
Seuraa Ajankohtaista-sivua, jotta tiedät, milloin seuraava TaivalMinuuteen Keho&Mieli järjestetään.